Ledende fysioterapeuter på Ullern i Oslo. Vi tilbyr også trykkbølgebehandling!

 • Kompetanse
  Kompetanse Ullern Fysioterapi tilbyr fysioterapi, manuell terapi, trykkblgebehandling, kinesiotaping, akupunktur, dry needling og en rekke andre tjenester.
  Les Mer
 • Trykkblgeterapi
  Trykkblgeterapi Trykkblgebehandling er en effektiv behandlingsform mot kroniske senebetennelser, hlsporer og smerter i fotslen. Vi behandler deg p Ullern i Oslo. Kort ventetid!
  Les Mer
 • Vre Fysioterapeuter
  Vre Fysioterapeuter I tillegg til fysioterapi og manuellterapi tilbyr vi ogs en rekke tjenester i relaterte fagfelt. Les mer om oss her!
  Les Mer

Pål Guttormsen

Pål er spesialist i rehabilitering med fordypning i ortopedisk fysioterapi, og er den eneste med denne spesialiteten i Oslo. Han er også autorisert idrettsfysioterapeut, diplomtrener for Olympiatoppen og har jobbet som fysioterapeut siden 1980. Han behandler kun ortopediske pasienter og behandler ikke nakke- og ryggpasienter. Pål har spesielt lang erfaring med pasienter med artrose i vektbærende ledd og pasienter som har fått inn totalprotester (hofte, kne og skulder). Behandler idrettsskader og skader som trenger etterbehandling fra ortopediske avdelinger. Pål har kommunal avtale.

Rikke Lahn

Rikke Lahn er utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Nederland. Hun tilbyr slyngebehandling, dry needling, kinesio taping og har diverse kurs innen ortopedisk medisin. Hun er nå under videreutdanning i klinisk fysioterapi i Bergen. Jobber privat og har timer om ettermiddag og kveld. Rikke tilbyr også veiledning for vektreduksjon.

Kari Kvitrud

Kari er spesialist i manuell terapi og har henvisningsrett. Hun er primærkontakt for vurdering av muskell- og skjelletplager. Undersøker, vurderer og behandler plager i muskelskjelettsystemet. Har henvisningsrett. Behandler mange pasienter med hodepine og nakkeplager. Kari har kommunal avtale.

Olaf Strømme

Olaf er utdannet fysioterapeut og har tatt bachelor idrettsfag i Sveits. Han er også sertifisert akupunktør NFKA. Olaf har kommunal avtale.

Kontakt oss i dag! 

Send epost

Tlf: 22 52 09 63